رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۲۰:۳۰ ۲۰۲۴/۱۹/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

CAKE

کیک اسفنجی کیک پایه و اصلی کیک های آمریکایی و اروپایی است که به خاطر داشتن تخم مرغ، خاصیت پفک کنندگی دارد. اکثر کیک های تولدی که در شیرینی فروشی ها دیده می شود، همین کیک است که با شکلات و خامه تزئین شده اند. پس شما هم می توانید کیک تولد خودتان را درست کنید و به سلیقه خود، تزئین کنید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی
_تخم مرغ ۵ عدد
_شیر۱/۳پيمانه
_شکر۲پيمانه
_آرد ۲پيمانه
_روغن۱/۳پيمانه
_ وانیل یک قاشق چای خوری
_ بگین پودر یک قاشق مربا خوری پر
_موز ۲ عدد
_گردو به میزان لازم
_پودر کاکائو، شیر،شکر و پودر فندق برای سس شکلات به میزان لازم.
_خامه و شکر برای تزئین کیک

طرز تهیه:ابتدا تخم مرغ هایی را که از قبل بیرون از یخچال گذاشته بودیم تا به دمای محیط برسد را شکسته؛ زرده ها وسفيده ها را در دو ظرف جدا از هم قرار می دهیم. بعد سفیده های تخم مرغ  را با همزن برقی به مدت ۵-۸  دقيقه با دور تند هم می زنیم، طوری که اگر ظرف را برگردانيم سفیده های تخم مرغ نریزد. سپس سفیده های آماده شده را کنار گذاشته؛ زرده های تخم مرغ را با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ شوند. در مرحله بعد، شکر، وانيل و مقدار کمي نمک را، جهت ازبین رفتن بوی زهم تخم مرغ اضافه کرده، با همزن خوب هم می زنیم. در مرحله بعد، شیر را اضافه کرده هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. سپس، روغن را نیز اضافه کرده و سفیده را به آرامی به مواد مورد نظر اضافه می کنیم و آرام به صورت دورانی هم می زنیم، تا یکدست شود. بعد آرد و بگین پودر را که از قبل سه بار الک کرده ایم، آرام آرام به مواد اضافه کرده و با لیسک، آرام به صورت دورانی هم می زنیم، تا مواد با هم مخلوط شوند. در مرحله آخر موزها را که رنده کرده ایم، به مواد اضافه می نمایم. ته قالب را چرب کرده کیک را داخل آن می ریزیم و داخل فر با دمای۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقيقه قرار می دهیم تا کیک آماده شود.
نکته :نشانه خوب شدن کیک در هنگام آماده شدن این است که مواد کیک، حباب حباب مي شود. برای خشک نشدن کیک، یک ظرف آب در طبقه پایین فر می گذاریم تا کیک خشک نشود و حالت اسفنجی آن حفظ شود.

طرز تهیه سس شکلاتی برای لایه میانی کیک:
یک پیمانه شیر را با دو قاشق پودر کاکائو و۴ قاشق شکر به خوبی مخلوط کرده، روی اجاق قرارداده، خوب هم می زنیم، تا زمانی که مواد غلیظ  و کشدار شود. در انتها که سس آماده شد، پودر فندق را اضافه می نمایم و هنگامی که کیک آماده شد و سرد شد؛ وسط کیک را برش داده، شکلات را روی کیک می زنیم. بعد یک لایه موز حلقه شده و گردو قرار داده و لایه بعدی کیک را روی آن قرار مي دهيم.

طرز تهیه خامه صبحانه برای تزیین کیک:
ابتدا ظرفی را که می خواهیم خامه را در آن با همزن هم بزنیم، داخل فریزر به مدت ۱۵ دقيقه قرار می دهیم، تا سرد شود. بعد ظرف را بیرون آورده، یک بسته خامه صبحانه را داخل آن ریخته با ۴ قاشق شکر یا پودر قند(پودر قند مناسبتر است) مخلوط کرده با چنگال هم می زنیم و مجدد به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار می دهیم، تا دانه های یخ را روی خامه ببینیم. سپس ظرف را بیرون آورده با همزن به مدت۸_۱۲دقيقه هم می زنیم، تا جای پره های همزن روی خامه باقی بماند.حالا خامه برای تزئین آماده مي باشد. خامه را با کاردک بر روی کیک صاف می کنیم و بر روی آن نارگیل می پاشیم.
KAIKSFANJI

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب