رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۳۸:۰۸ ۲۰۲۴/۲۶/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

جو بطورکلی محافظ بدن در ابتلا به بیماری های سرطانی، قلبی و دیابت می باشد و در یک کلام می توان آن را اکسیر سلامتی خواند در اینجا برخی خواص جو را آورده ایم:
- تیامین یا همان ویتامین B۱ موجود در جو عامل پیشگیری از چاقی و بروز عوارض قلبی است.
- ریبوفلاوین یا همان ویتامین B۲ موجود در جو مانع مرگ سلولی و پیری زودرس- ترک خوردگی پوست- جلوگیری و جبران کم خونی بدن و خاصیت آنتی بیوتیک داشته و باعث تخریب ویروس ها می گردد.
- نیاسین یا همان ویتامین B۳ موجود در جو عامل کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون- تسکین دهنده درد میگرن و جلوگیری از دیابت نوع دوم است.
- پیریدوکسین یا همان ویتامین B۶ موجود در جو محافظ بدن در برابر انواع سرطان- کاهنده درد زایمان و دردهای مفصلی و از همه مهمتر محرک تولید انسولین جهت کاهش قند خون بدن است.
- پانتوتنیک اسید موجود در جو باعث جلوگیری از لخته شدن خون- کاهش دردهای عضلانی- تقویت فعالیت کبد- التیام زخمهای بدن و کاهش کلسترول و تری گلیسرید اضافی بدن می گردد.
- بیوتین موجود در جو باعث جلوگیری از چاقی  زیبایی اندامها، کاهش دردهای ماهیچه ای، جلوگیری از ریزش مو و خشکی پوست و جوش صورت می گردد.
- توکوفرول یا همان ویتامین E موجود در جو باعث زیبایی پوست، افزایش قدرت جسمی و جنسی رفع بیماری پارکینسون، کاهش فشار خون اضافی و بهبود زخم های بدن می گردد.
- فولاسیون یا همان اسید فولیک موجود در جو عامل پیشگیری از سرطان ریه و عامل تولید گلبول قرمز و رفع کم خونی در بدن می گردد.
- سبوس موجود در جو می تواند مانند برس دیواره های روده ها و معده را پاکسازی کند و باعث رفع یبوست گردد و مانع جذب سریع قند و چربی به خون می شود.
- کلسیم موجود در جو عامل پیشگیری از پوکی و نرمی استخوان است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب