رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۴۴:۵۵ ۲۰۲۴/۲۶/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

زیتون و روغنش علاوه بر خاصیت غذایی، ارزش دارویی دارند. به گفته دانشمندان، زیتون معجزه گر است و در درمان بسیاری از بیماری ها همچون نقرس، تصلب شرایین، فشار خون، سوء هاضمه، زخم های اثنی عشر، بیماری های پوستی، دردهای عصبی، روماتیسم، دیابت و غیره کاربرد دارد. بسیاری از مردم تصور می کنند که روغن زیتون را فقط می توان همراه با سالاد مصرف کرد اما باید گفت که در صورت درست استفاده کردن از این روغن، می توان مواد غذایی را با آن سرخ کرد. روغن زیتون باعث کاهش فشار خون و کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب خون شده و دارای موادی است که سرطان و سالخوردگی را به تعویق می اندازد. محققان می گویند که مصرف فقط یک قاشق روغن زیتون، اثرات افزایش دهندگی کلسترول دو عدد تخم مرغ را کاملا از بین می برد. همچنین استفاده از چهار تا پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز سبب می شود که فاکتورهای خونی بیمارانی که دچار حمله قلبی شده اند، به طرز چشمگیری بهبود یابد. جلوگیری از سرطان، درمان دیابت، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از چاقی، بهبود سیستم گوارشی، موثر بودن حاملگی و شیردهی، جلوگیری از پیری، زیبایی بخشیدن به پوست ،تقویت حافظه، جلوگیری از تشکیل پلاک در جدار شریان ها و ممانعت از انسداد آنها، کاهش ابتلا به آسم و پوکی استخوان از جمله خواص جادویی نهفته در روغن زیتون محسوب می شود. خوردن روغن زیتون قبل از غذا از بروز زخم معده جلوگیری کرده و اگر روزانه یک یا دو قاشق غذاخوری به همراه لیمو یا قهوه مصرف شود ،مانع از بروز یبوست به خصوص در روده های آسیب دیده می شود. روغن زیتون را روغن زیبایی هم می نامند زیرا از طریق اسیدهای چربی که دارد سلول ها را به صورت یکدست در کنار هم قرار داده و موجب ساخت عروق بیشتر در کنار سلول های پوستی می شود. افزایش خون رسانی به این سلول ها، پوست را صاف تر و درخشنده تر می کند. این روغن در درمان عفونت دستگاه ادراری و مشکلات کیسه صفرا نیز بسیار مفید است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب