رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۷:۰۸:۱۷ ۲۰۲۵/۲۰/۰۶     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

برای کاهش چربی در رژیم غذایی می توانید از روش های زیر بهره بگیرید.
- از خوردن گوشت چربی دار و گوشتی که رگه های چربی آن را نمی توان جدا کرد، پرهیز کنید.
- چربی چسبنده به گوشت را از آن جدا کنید.
- به جای گوشت قرمز، از مرغ و ماهی استفاده کنید.
- به جای سرخ کردن گوشت و سایر موادغذایی، آنها را آب پز یا کباب کنید یا در فر بریان کنید.
- وقتی کباب یا بریانی درست می کنید، چربی ذوب شده و جدا شده از آن را دور بریزید.
- برای سرخ کردن غذا، از ماهی تابه نچسب استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف شود.
- وقتی گوشت یا کتلت سرخ می کنید، بگذارید روغن جذب شده از آن جدا شود. روغن جدا شده را مصرف نکنید.
- هنگام تهیه بریانی، به جای اینکه چربی و عصاره گوشت یا مرغ را روی آن بریزید، از آب گوجه فرنگی یا آبلیمو استفاده کنید.
- گوشت، مرغ و ماهی کبابی را در روغن نخوابانید. برای نرم کردن گوشت و مرغ بهتر است از ادویه جات و مایعات زیر استفاده شود: آب لیمو، آب نارنج، آب گوجه فرنگی، سرکه.
- برای تفت دادن گوشت و مواد غذایی، کمتر از روغن استفاده کنید.
- پوست مرغ و بوقلمون را از آن جدا کنید، حدود یک سوم چربی طیور، در لایه زیر پوست جمع می شود.
-هنگام خرید کنسرو ماهی کنسروی را انتخاب کنید که ماهی به جای روغن، در آبلیمو یا آب گوجه فرنگی بسته بندی شده باشد. 
- برای جدا کردن گوشت یا مرغ از آبگوشت، آن را سرد کنید تا لایه چربی در روی آبگوشت جامد شود. لایه سفت شده چربی به آسانی جدا می شود. این روش برای جدا کردن چربی از همه خوراک ها مناسب است.
- تا جای ممکن برای سالاد و ساندویچ، از سس های کم چرب استفاده کنید.
- برای تهیه سس کم چربی، از شیر خشک بی چربی استفاده کنید.
- مصرف لبنیات کم چربی مثل دوغ و ماست و پنیر کم چربی، به جای لبنیات پرچربی، روش خوبی برای کاهش چربی است.
- در تهیه کیک و شیرینی، به جای خامه ترش، ماست کم چربی مصرف کنید.
- مصرف آجیل های چرب مانند بادام، پسته، فندق و گردو را کم کنید.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب